UPDATE CORONA-MAATREGELEN

LNS en Garage Peerlings slaan de handen in elkaar voor een duurzame samenwerking

12/05/2015

Lambrecht Networking Solutions, kortweg LNS, staat al 15 jaar voor een professionele dienstverlening naar kleine en middelgrote ondernemingen. Meer dan ooit is een computernetwerk het kloppend hart van iedere onderneming. Zowel u als uw klanten vertrouwen op tal van IT systemen en bij LNS begrijpt men als geen ander de noden en wensen die u stelt aan installatie en onderhoud van uw computernetwerk. LNS levert oplossingen op maat van de klant, zowel “in house” of op basis van cloudoplossingen. Een team van 15 polyvalente medewerkers staat steeds klaar om u met raad en daad bij te staan. “Zorg voor uw ICT” is hun motto.

Garage Peerlings is al meer dan 40 jaar het synoniem voor FORD in Noord-Limburg. Met een gespecialiseerd bedrijfsvoertuigen center levert Garage Peerlings mobiliteitsoplossingen op maat voor de meest veeleisende klanten. Voor elk wagenpark stelt Garage Peerlings milieuvriendelijkheid, service en rijplezier centraal. “Professionele mobiliteit is heden ten dage meer dan enkel een auto afleveren. Service is primordiaal om onze klanten een maximale return on investment te garanderen. Daarom verzekeren wij een mobiliteitsservice 24/24 7 dagen op 7. Hetzij in onze concessie, hetzij vanop afstand.” aldus Philip Peerlings.

De gelijklopende visie en waarden van LNS en Garage Peerlings resulteerde in het versterken van een partnership van jaren. Recentelijk werd de bestaande vloot van Ford wagens met Econonetic motoren uitgebreid met 3 “groene” voertuigen. Bart Lambrecht, zaakvoerder van LNS, koos voor de Ford Focus Clipper van de nieuwe generatie. Uitgerust met de nieuwe 1.5 TDCI motor van Ford, goed voor een CO² uitstoot van slechts 88 gram per km, behaalt de FORD Focus de beste ecoscore in zijn segment. Met een uniforme uitrusting en dito belettering is het wagenpark van LNS een echt uithangbord voor het bedrijf.

Wilt u meer weten? Contacteer Garage Peerlings.

Nieuws

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen