Genomen Maatregelen COVID-19

Onderhoudsintervallen

Onze uiterst gekwalificeerde teams zorgen ervoor dat uw Ford in uitstekende staat blijft en veilig om mee te rijden, terwijl we ook de inruilwaarde niet uit het oog verliezen. U mag waar voor uw geld verwachten, en kwaliteitsonderdelen van de mensen die uw wagen vanbinnen en vanbuiten kennen.

Het juiste onderhoud dat uw Ford langer laat meegaan. Wij raden aan uw Ford te laten nakijken bij de voorgeschreven kilometerbeurten of de jaarlijkse onderhoudsbeurten (wat zich het eerst voordoet) om uw wagen in perfecte staat te houden.

Uw Ford regelmatig laten onderhouden, zelfs buiten de voorgeschreven onderhoudsbeurten, voorkomt dat kleine complicaties grote, dure problemen worden.

De kwaliteitsservice van Ford biedt tal van voordelen:

  • Gemoedsrust
  • Behoud van het recht op de garantie
  • Behoud van de restwaarde

Wat u kunt verwachten:

  • Zeer aantrekkelijke product- en serviceaanbiedingen
  • Snel een afspraak op het tijdstip dat u past
  • Een exacte prijs voor het afgesproken werk
  • Gedetailleerde toelichting van de factuur en het uitgevoerde werk

Boek een service


Onderhoudsprijzen

In onderstaande PDF's vindt u de prijs van een complete onderhoudsbeurt afhankelijk van kilometerstand of leeftijd.

Onze onderhoudsprijzen zijn aanbevolen all-in prijzen, inclusief onderdelen, arbeidsloon, voorgeschreven carrosseriecontrole, milieuheffing, Ford Assistance (wegbijstand tot aan volgend verplicht onderhoud) en BTW (eventuele prijswijzigingen voorbehouden).

Boek een service


Ford Assistance

Uw Ford regelmatig laten onderhouden is niet alleen goed voor uw wagen, maar ook voor uw eigen gemoedsrust.

Bij de aankoop van elk nieuw voertuig krijgt u gratis 12 of 24 maanden Europese wegbijstand (afhankelijk van het model). Na dit jaar en bij elke voorgeschreven onderhoudsbeurt wordt deze wegbijstand met 12/24 maanden verlengd of tot aan de volgende onderhoudsbeurt en dit levenslang. Het onderhoud dient te gebeuren bij een Ford Erkend Hersteller volgens de officiële onderhoudsschema’s en voorschriften van Ford*.

(*) Regeling onderworpen aan voorwaarden. Leasing en rental voertuigen zijn uitgesloten.

Ford Protect Service Plan

Met Ford Protect Service Plan zijn de kosten voor onderhoud nooit meer uw zorg. Al uw onderhoudskosten zijn inbegrepen, volgens de voorgeschreven onderhoudsbeurten. Met het all-in Ford Protect Service Plan Plus zijn bovendien vervangingen van slijtageonderdelen, en ook eventuele herstellingen inbegrepen. Meer details bij uw Ford verdeler.

Algemene voorwaarden Ford Protect Service PlanAlgemene voorwaarden Ford Protect Service Plan Plus.pdf

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures